Současná i bývalá Dismančata se potkala na Cenách Thalie. Denisa si jednu sama vyzvedla.

12. říjen 2021

Stát se souborovým reportérem roku se opravdu vyplatí. Vedle putovního poháru dostal letošní vítěz také možnost natáčet na slavnosním ceremoniálu divadelních Cen Thalie. Meda tak v sobotu čapla rekordér a naběhla do Národního divadla.

Zdaleka ale nebyla jediným Dismančetem v sále. Ze současných souborových reprezentantů byl na místě ještě Josef, který výsledky komentoval pro Radiožurnál. Přehlédnout nešlo ani kudrny mluvčího Národního divadla a bývalého člena DRDS Tomáše Staňka a nechyběl samozřejmě ani jeho kolega a prezident herecké asociace Ondřej Kepka, který dohlížel na průběh celého ceremoniálu.

Meda na předávání Cen Thalie

Hlavní hvězdou dismančecí reprezentace ale byla jednoznačně Denisa Barešová. Ta se totiž nepřišla na Thalie jen podívat, ale sama si jednu skleněnou plastiku Bořka Šípka vyzvednout. Konkrétně si od poroty vysloužila ocenění pro nejlepšího umělce (umělkyni) do 33 let.

Meda s Denisou po slavnostním ceremoniálu

Meda ale samozřejmě jako správná veřejnoprávní reportérka nemluvila jen s bývalými Dismančaty. V reportáži, kterou sem na web nahrajeme v nejbližších dnech, si budete moct poslechnout také povídání s Ivou Janžurovou nebo Jitkou Molavcovou. 

Meda s Ivou Janžurovou po společném rozhovoru

Spustit audio