Fotbalista roku

22. březen 2010

Na první březnový den vyšlo letos pondělí a také slavnostní den pro všechny naše fotbalisty a jejich fanoušky - v Divadle na Vinohradech byl vyhlášen nejlepší fotbalista za rok 2009.

Tím se stal Petr Čech. Pro některé z dismančat tento den znamenal završení několikadenního zkoušení s moderátorem večera Jiřím Mádlem. Byli jsme totiž osloveni, abychom se také na tomto slavnostním večeru podíleli. Jak to dopadlo mohli někteří vidět v České televizi, pro ty, kteří nás na obrazovce nezastihli máme pár obrázků ze zákulisí a také postřehy jedné z účinkujících - Alžběty Synáčkové, tak jak to viděla ona:

Právě začínáme, je nám fajn...
Se slovy téhle písničky Michala Davida jsme s Jirkou, Honzíkem, Klárkou, Filipem a Matějem vběhli v pondělí 1.3.2010 na jeviště Vinohradského divadla, abychom Jirkovi Mádlovi pomohli uvést přímý přenos ankety Fotbalista roku 2009. I když jsme naše vystoupení nacvičovali trochu jinak, zvládli jsme to a nakonec jsme z něj měli dobrý pocit. V zákulisí jsme ještě stihli ulovit pár podpisů slavnějších účinkujících. Mě tedy velice překvapilo, jak je brankář Petr Čech vysoký a žokej Josef Váňa malý, dokonce menší než Jirka Mádl. Byl to hezký zážitek a moc jsme si to užili.
Bětka Synáčková

autor: JaŘí
Spustit audio