Umělecká vedoucí DRDS Magdalena Gracerová-Chrzová

Magdalena Gracerová-Chrzová

umělecká vedoucí DRDS

Co mám v souboru na starosti?
V DRDS mám na starosti dramaturgii a přípravu inscenací, prezentaci souboru a dětí na přehlídkách či festivalech. Za velice důležitý považuji především rozvoj dětí. Ty mají možnost skrze uměleckou a rozhlasovou práci poznávat svět kolem sebe, přemýšlet o věcech v širším kontextu a aktivně se na tvorbě podílet. To vše by nešlo bez spolupráce se skvělými asistenty a naší paní produkční.

Kontakt:
magdalena.gracerova@rozhlas.cz
tel: +420 720 028 246

Producentka DRDS Alena Převrátilová

Alena Převrátilová

producentka Dismanova souboru

Co mám v souboru na starosti?
Produkci všeho druhu. Koordinuji konkurzy do souboru a zpracovávám přihlášky. Jdou za mnou i veškeré spolupráce s divadly, filmovými štáby, festivaly, dabingovými studii a dalšími projekty, které mají zájem o spolupráci s Dismančaty. Neváhejte mě kontaktovat i s dalšími dotazy.

Kontakt:
alena.prevratilova@rozhlas.cz
tel: +420 777 878 175

Josef Kaňka

Josef Kaňka

asistent umělecké vedoucí, editor podcastů

 

Co mám v souboru na starosti?
Coby asistent umělecké vedoucí DRDS se starám o veškerou rozhlasovou produkci. Edituji podcast Děti se ptají, který vychází na Radiožurnálu, koordinuji natáčení rozhovorů a reportáží, spravuji nejen zvukové souborové archiválie a jsem odpovědný za programovou část letního soustředění. Také spravuji webové stránky a souborové sociální sítě. Najdete nás na Instagramu a Facebooku. Do Dismanova souboru jsem přišel v roce 2005 jako člen.

Kontakt:
josef.kanka@rozhlas.cz
tel: +420 722 588 039
Twitter, Instagram