Kindrštůbe - klasika, která potěší. Druhý den se nesl ve znamení dobrých mravů a zákazu buranského chování

15. srpen 2022

Skupinky pracují na projektech, rádio DISS vysílá, ateliéry makají o sto šest a soustředění je maximální. Druhý den je úspěšně za námi a vy si o části programu můžete opět přečíst díky psaneckému ateliéru. Kromě toho si ale také můžete zasoutěžit ve hře Poznej svého asistenta po jeho dětském hlase, kterou děti včera zaskočilo rádio Diss. Odpovědi naleznete pod textem od Marušky, Niny a Luisy.

Po roční pauze nás opět překvapilo kinderstube

Slušné chování a základy etikety patří ke každému Dismančeti, proto nás hned druhý večer čekalo kinderstube. Na rozdíl od předchozích let přišel letos skoro každý v jiném oblečení, které nám během rádia Diss přiřadili asistenti Agáta a Filip. Byli jsme rozděleni do pěti skupinek po jedenácti lidech, podle toho, co jsme měli na sobě – velmi neformální, neformální, business casual, smart casual a full formal. Každý tým dostal pár otázek ohledně svého oblečení a chování ve společnosti, nad kterými jsme mohli půl hodiny přemýšlet. Pak následovalo prezentování. Někteří předvedli i názorné scénky. Následoval bouřlivý potlesk a druhá večeře. Potom jsme se odebrali do chatek a šli spát a těšili se na další den. 

Luisa, Maruška R., Nina

Odpovědi k soutěži Poznej svého asistenta po hlase: Vlasta Kaňka, Agáta Faitová, Matěj Převrátil, Bětka Volhejnová, Filip Svoboda, Jirka Köhler, Josef Kaňka, Mikuláš Převrátil, Honza Köhler

Spustit audio