Rodinné album

25. srpen 2010

Představení? Společná zkouška? Především přátelské setkání!

Setkání absolventů Dismanova rozhlasového dětského souboru při příležitosti 75. výročí jeho založení v neděli 12. září 2010 od 14 hodin,Divadlo MINOR, Vodičkova 6, Praha 1.

Napříč generacemi bychom chtěli připomenout zážitky těch, pro které Dismanův soubor byl a stále zůstává osobitou životní etapou, společenstvím přátel, jejichž vztahy často přetrvávají po léta i desetiletí. Oslovujeme touto cestou všechny bývalé členy DRDS, zveme je k účasti na setkání a současně prosíme, aby tuto informaci rozšířili k co největšímu počtu někdejších souborových členů.

Ve vlastním zájmu se nám prosím všichni jednotlivě hlaste (s uvedením počtu požadovaných vstupenek) na níže uvedené kontaktní adresy: vstupenky budeme jmenovitě blokovat. Cena (100,- Kč) zahrne i malé pohoštění a Almanach DRDS 2009.

Máte-li k dispozici dnes již historické fotografie ze zkoušek, představení, zájezdů a zejména táborů, poskytněte je, rádi bychom je během setkání promítli a vytvořili tak vskutku Rodinné album Dismanova souboru v předvečer jeho úctyhodných 75. narozenin!

Chcete připomenout konkrétní text, epizodu, událost? Sdělte nám to také co možná nejdříve, jsme vám k dispozici a na vaši pomoc při přípravě setkání spoléháme.

Přihlašujte se bez dlouhých odkladů písemně, telefonicky, anebo ještě lépe použijte maily.

autor: JaŘí
Spustit audio