Voláme souborové přátele a absolventy. Staňte se součástí oslav 90. výročí DRDS

20. květen 2024

Takřka všechny odborné příručky pro pedagogy a rodiče uvádějí, že narozeninové oslavy hrají v životě dětí zásadní roli. Představte si tedy, jak nebezpečné by mohlo být opomenutí důstojného mecheche, když jsou dětských oslavenců stovky a tisíce zároveň. Je to vskutku mrazivé pomyšlení.

Příští rok bude našemu souboru úctyhodných 90 let a my bychom toto jubileum rádi prožívali se všemi, kteří byli a stále jsou jsou jeho nedílnou součástí – se současnými členy, s absolventy, jejich rodiči, dismančecími přáteli, spolupracovníky. Připravujeme proto řadu nejrůznějších projektů v čele s galavečerem, na kterém se budeme moci všichni společně setkat a připomenout si jedinečnost souborového společenství. 

Jak je ale všeobecně známo, bez adres, na které se dají poslat pozvánky, hostitel zpravidla končí osamělým okusováním okoralého a slzami nasáklého dortu. Abychom takovéto situaci předešli, dovolujeme si Vás poprosit o součinnost.

Byli bychom moc vděční, kdybyste nám své mailové, případně poštovní, kontakty mohli zaslat na adresu drds@rozhlas.cz a ideálně šířit tuto výzvu dál mezi své přátele či kolegy, s nimiž jste ve spojení. My Vám na oplátku budeme zasílat všechny důležité informace a aktualizace týkající se oslav. Pojďme světu zase připomenout, zač je toho Dismaňák.

Srdečně a s láskou zdraví

Kolektiv DRDS

Spustit audio